Skip to content

Welkom bij Hittech Bihca!

Ter uitbreiding van het team zijn wij voor onze vestiging in Winterswijk op zoek naar een teamleider.  Hittech Bihca BV in Winterswijk maakt onderdeel uit van de Hittech Group. Naast onze vestiging in Winterswijk hebben wij ook vestigingen in Den Haag, Emmen, Delfzijl, Nunspeet, Deurne en Uitgeest. Internationaal zijn wij te vinden in Duitsland en Maleisië.
Bij Hittech Bihca BV maken we hoogwaardige precisieonderdelen. Deze onderdelen zijn van groot belang voor o.a. de semicon, de medische en analytische sector maar ook voor de Formule 1 en de ruimtevaart. Wil je werken met hypermoderne machines voor diverse opdrachtgevers binnen een enthousiast team van collega’s? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Als teamleider geef je samen met 2 mede teamleiders leiding aan een groep van 60 gedreven collega’s. Je stuurt de teamleden aan en begeleidt hen in hun werkzaamheden. Daarnaast bewaak je de werkzaamheden en faciliteert de uitvoering van de processen. De administratieve handelingen en het bewaken van kwaliteit en planning behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid. Als teamleider draag je zorg voor de ontwikkeling van de medewerkers. Je voert functioneringsgesprekken en onderhoud contact bij verzuim.

Wat verwachten wij van jou?

Om deze functie goed te kunnen vervullen verwachten wij het volgende van jou;
Je hebt affiniteit met techniek en metaal en hebt ervaring opgedaan als leidinggevende. Je voelt je comfortabel in de rol als schakel tussen het management en  het uitvoerende personeel. Je bent stressbestendig en je bent een echte teamspeler. Je hebt een mensgerichte persoonlijkheid en vindt het leuk om medewerkers te motiveren.

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast goede arbeidsvoorwaarden vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar het werk gaat. Wij bieden een werkomgeving waarbij er veel betrokkenheid is, je kunt samenwerken en waarbij de werk-privé balans goed is. Wij bieden jou naast een goed salaris conform Cao Metalektro ook:
• 27 vakantiedagen
• 13 ATV dagen in dagdienst
• Winstdelingsregeling
• Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
• Fietsplan

Je kunt direct solliciteren via het online sollicitatie formulier. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen van ons bericht. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie over de functie of heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met een van onze HR managers via 0543-551207.

Deel deze vacature!

Wil jij bij ons komen werken?

Solliciteren kan gemakkelijk via het online sollicitatieformulier of door te mailen naar onze HR managers via werkenbijbihca@hittech.com.
Wil je meer informatie over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met een van onze HR managers via 0543 551207. Mailen mag natuurlijk ook: werkenbijbihca@hittech.com.

Back To Top