Skip to content

CNC Frezer

Ter uitbreiding van het team zijn wij voor onze vestiging in Winterswijk op zoek naar een gedreven CNC frezer.

Hittech Bihca BV in Winterswijk maakt onderdeel uit van de Hittech Group. Naast onze vestiging in Winterswijk hebben wij ook vestigingen in Den Haag, Emmen, Delfzijl, Nunspeet, Deurne en Uitgeest. Internationaal zijn wij te vinden in Duitsland en Maleisië.
Bij Hittech Bihca BV maken we hoogwaardige precisieonderdelen. Deze onderdelen zijn van groot belang voor o.a. de semicon, de medische en analytische sector maar ook voor de Formule 1 en de ruimtevaart. Wil je werken met hypermoderne machines voor diverse opdrachtgevers binnen een enthousiast team van collega’s? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Als CNC frezer ben je verantwoordelijk voor het bewerken van halffabricaten en andere onderdelen. Je komt te werken in een team van 20 collega’s en zorgt ervoor dat de producten in de juiste vormen worden vervaardigd en vervormd. Hierbij maak je gebruik van zowel 3-, 4-, en 5-assige freesbanken. Aan de hand van de tekening en toleranties bepaal je de tolerantie, programmeer je de machine en ga je zelfstandig aan de slag met de productie. Als CNC frezer ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geproduceerde producten en vind je het leuk om mee te denken bij het verbeteren van de processen.

Wat verwachten wij van jou?

Om deze functie goed te kunnen vervullen verwachten wij het volgende van jou; Je beschikt over een technische MBO opleiding 2/3,bij voorkeur richting verspaning. Uiteraard heb je affiniteit met techniek, automatisering en metaal. Daarnaast heb je technisch inzicht, kun je tekening lezen en heb jij bij voorkeur kennis van- en ervaring met het werken met hoogwaardige producten. Je bent een gedreven teamspeler en communicatief vaardig. Je vindt het een uitdaging om bij ieder product wat je maakt te voldoen aan de hoogwaardige kwaliteit.
Beschik je niet over de bovenstaande kennis maar sta je open om een BBL opleiding richting verspaning te volgen dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Deze functie is in een ploegendienst (2-ploeg).

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast goede arbeidsvoorwaarden vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Wij bieden een werkomgeving waarbij er veel betrokkenheid is, je kunt samenwerken en waarbij de werk-privé balans goed is.
Wij bieden jou naast een goed salaris conform cao Metalektro ook;

  • 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen in dagdienst
  • In het 2-ploegenrooster zijn je ATV dagen verwerkt waardoor je om de vrijdag vrij bent
  • Ploegentoeslag van 15 %
  • Winstdelingsregeling
  • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden
  • Fietsplan

Je kunt direct solliciteren via het online sollicitatie formulier. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen van ons bericht. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie over de functie of heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen via 0543-551207.

Deel deze vacature!

Wil jij bij ons komen werken?

Solliciteren kan gemakkelijk via het online sollicitatieformulier of door te mailen naar onze HR managers via werkenbijbihca@hittech.com.
Wil je meer informatie over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op via 0543 551207. Mailen mag natuurlijk ook: werkenbijbihca@hittech.com.

Back To Top