Skip to content

Verspaner Draadvonken

Ter uitbreiding van het team zijn wij voor onze vestiging in Winterswijk op zoek naar een gedreven verspaner draadvonken.

Hittech Bihca BV in Winterswijk maakt onderdeel uit van de Hittech Group. Naast onze vestiging in Winterswijk hebben wij ook vestigingen in Den Haag, Emmen, Delfzijl, Nunspeet, Deurne en Uitgeest. Internationaal zijn wij te vinden in Duitsland en Maleisië.
Bij Hittech Bihca BV maken we hoogwaardige precisieonderdelen. Deze onderdelen zijn van groot belang voor o.a. de semicon, de medische en analytische sector maar ook voor de Formule 1 en de ruimtevaart. Wil je werken met hypermoderne machines voor diverse opdrachtgevers binnen een enthousiast team van collega’s? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Als verspaner draadvonken ben je verantwoordelijk voor het bewerken van producten aan de hand van tekeningen en werkinstructies. Je schrijft CNC programma’s door middel van PEPS en je bent zelf verantwoordelijk voor het ombouwen van de machines en het tolereren van de vervaardigde producten met de juiste meetmiddelen. Afwijkingen constateer je in 1 oogopslag. Naast het ombouwen van de machines ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de door jou geproduceerde producten en vind je het leuk om mee te denken bij het verbeteren van de processen.

Wat verwachten wij van jou?

Om deze functie goed te kunnen vervullen verwachten wij het volgende van jou; Je beschikt over een MBO opleiding 2/3 richting metaal. Uiteraard heb je affiniteit met techniek en metaal. Daarnaast heb je technisch inzicht en kun je tekening lezen. Je bent een gedreven teamspeler, nauwkeurig en communicatief vaardig. Je vindt het een uitdaging om bij ieder product van wat je maakt te voldoen aan de hoogwaardige kwaliteit en je kunt nauwkeurig werken.

Dee functie is op dit moment in een ploegendienst ( 2-ploeg)

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast goede arbeidsvoorwaarden vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Wij bieden een werkomgeving waarbij er veel betrokkenheid is, je kunt samenwerken en waarbij de werk-privé balans goed is.
Wij bieden jou naast een goed salaris conform cao Metalektro ook;

  • 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen in dagdienst
  • In het 2-ploegenrooster zijn je ATV dagen verwerkt waardoor je om de vrijdag vrij bent
  • Ploegentoeslag van 15 %
  • Winstdelingsregeling
  • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden
  • Fietsplan

Je kunt direct solliciteren via het online sollicitatie formulier. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen van ons bericht. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie over de functie of heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen via 0543-551207.

Deel deze vacature!

Wil jij bij ons komen werken?

Solliciteren kan gemakkelijk via het online sollicitatieformulier of door te mailen naar onze HR manager via werkenbijbihca@hittech.com.
Wil je meer informatie over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op via 0543 551207. Mailen mag natuurlijk ook: werkenbijbihca@hittech.com.

Back To Top