Skip to content

Project Planner

Ter uitbreiding van het team zijn wij voor onze vestiging in Winterswijk op zoek naar een gedreven Project Planner.

Hittech Bihca BV in Winterswijk maakt onderdeel uit van de Hittech Group. Naast onze vestiging in Winterswijk hebben wij ook vestigingen in Den Haag, Emmen, Delfzijl, Nunspeet, Deurne en Uitgeest. Internationaal zijn wij te vinden in Duitsland en Maleisië. Bij Hittech Bihca BV maken we hoogwaardige precisieonderdelen. Deze onderdelen zijn van groot belang voor o.a. de semicon, de medische en analytische sector maar ook voor de Formule 1 en de ruimtevaart. Wil je werken met hypermoderne machines voor diverse opdrachtgevers binnen een enthousiast team van collega’s? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Word jij de nieuwe Project Planner bij Hittech Bihca in Winterswijk? Als Project Planner maak je onderdeel uit van grote, complexe projecten voor klanten als ASML. Sta je stevig in je schoenen? Weet je je mannetje te staan tegenover zowel klanten als collega’s? Ben je organisatorisch zeer sterk onderlegd? Heb je de ambitie om ook projecten op te pakken? Dan ben jij de Project Planner die wij zoeken!

Wat verwachten wij van jou?

Er wordt gezocht naar een resultaatgerichte en daadkrachtige planner, die zowel organisatorisch als commercieel sterk is. Je bent initiatiefrijk, optimistisch, maar durft indien nodig een ‘nee’ te verkopen.

Daarnaast:

 • HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur een bachelor in de richting van logistiek, bedrijfskunde of aanverwanten;
 • Aantoonbare ervaring met planning in een vergelijkbare omgeving;
 • Kennis van logistiek en logistieke processen;
 • Ervaring met het gebruik van ERP-systemen;
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Uitstekende organisatorische vaardigheden;
 • Communicatief sterk.

Wat hebben wij jou te bieden?

Hittech Bihca biedt jou een uitdagende, veelzijdige functie, bij een gezonde, groeiende, dynamische organisatie. Het is een organisatie waarin graag samengewerkt wordt, snel geschakeld wordt, maar zeker oog is voor elkaar. De arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform. Hittech Bihca valt onder de cao Metalektro waarin de volgende voorwaarden voor deze specifieke rol zijn vastgesteld:

 • Een marktconform pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een winstdelingsregeling van maximaal 9%;
 • Honorering conform de zwaarte van de functie en cao Metalektro;
 • 40 vakantiedagen;
 • Fietsplan.

Je kunt direct solliciteren via het online sollicitatie formulier. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen van ons bericht. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie over de functie of heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met een van onze HR managers via 0543-551207.

Deel deze vacature!

Wil jij bij ons komen werken?

Solliciteren kan gemakkelijk via het online sollicitatieformulier of door te mailen naar onze HR managers via werkenbijbihca@hittech.com.
Wil je meer informatie over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met een van onze HR managers via 0543 551207. Mailen mag natuurlijk ook: werkenbijbihca@hittech.com.

Back To Top