Ga naar hoofdinhoud

Welkom bij Hittech Bihca!

Ter uitbreiding van het team zijn wij voor onze vestiging in Winterswijk op zoek naar een gedreven monteur assemblage.  Hittech Bihca BV in Winterswijk maakt onderdeel uit van de Hittech Group. Naast onze vestiging in Winterswijk hebben wij ook vestigingen in Den Haag, Emmen, Delfzijl, Nunspeet, Deurne en Uitgeest. Internationaal zijn wij te vinden in Duitsland en Maleisië.
Bij Hittech Bihca BV maken we hoogwaardige precisieonderdelen. Deze onderdelen zijn van groot belang voor o.a. de semicon, de medische en analytische sector maar ook voor de Formule 1 en de ruimtevaart. Wil je werken met hypermoderne machines voor diverse opdrachtgevers binnen een enthousiast team van collega’s? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Als monteur assemblage ben je verantwoordelijk voor het assembleren van fijnmechanische modules aan de hand van schema’s en technische tekeningen. Je test en kwalificeert fijnmechanische modules. Afwijkingen, defecten en problemen constateer je in 1 oog opslag en rapporteert dit naar je leidinggevende. Je komt te werken in onze cleanroom in een team van 19 collega’s. Als monteur assemblage ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit en levertijd van de geproduceerde producten. Je vind het leuk om mee te denken bij het verbeteren van de processen.

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed te kunnen vervullen verwachten wij het volgende van jou;
Je beschikt over een MBO 2/3 opleiding richting werktuigbouwkunde of je hebt ervaring opgedaan in de cleanroom. Je hebt affiniteit met metaal en techniek, heb je technisch inzicht en kun je tekening lezen.  Bij voorkeur heb je kennis van- en ervaring met het werken met hoogwaardige producten. Je bent een gedreven teamspeler en communicatief vaardig. Je vindt het een uitdaging om bij ieder product wat je maakt te voldoen aan de hoogwaardige kwaliteit. Nauwkeurigheid is jou op het lijf geschreven.

Deze functie is in dagdienst.

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast goede arbeidsvoorwaarden vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Wij bieden een werkomgeving waarbij er veel betrokkenheid is, je kunt samenwerken en waarbij de werk-privé balans goed is.
Wij bieden jou naast een goed salaris conform cao Metalektro ook;

  • 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen in dagdienst
  • In het 2-ploegenrooster zijn je ATV dagen verwerkt waardoor je om de vrijdag vrij bent
  • Ploegentoeslag van 15 %
  • Winstdelingsregeling
  • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden
  • Fietsplan

Je kunt direct solliciteren via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen van ons bericht. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Janine Schuring ( Teamleider) via 0543-541021 . Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Marjolein Geerdink ( HR manager) via 0543-227901.

Deel deze vacature!

Wil jij bij ons komen werken?

Solliciteren kan gemakkelijk via het online sollicitatieformulier of door te mailen naar Fenny Assink via werkenbijbihca@hittech.com. Wil je meer informatie over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Fenny Assink via 0543 551207. Mailen mag natuurlijk ook: werkenbijbihca@hittech.com.

Fenny Assink HR medewerker Hittech Bihca
Back To Top