Ga naar hoofdinhoud

Welkom bij Hittech Bihca!

Ter uitbreiding van het team zijn wij voor onze vestiging in Winterswijk op zoek naar een gedreven CNC slijper.  Hittech Bihca BV in Winterswijk maakt onderdeel uit van de Hittech Group. Naast onze vestiging in Winterswijk hebben wij ook vestigingen in Den Haag, Emmen, Delfzijl, Nunspeet, Deurne en Uitgeest. Internationaal zijn wij te vinden in Duitsland en Maleisië.
Bij Hittech Bihca BV maken we hoogwaardige precisieonderdelen. Deze onderdelen zijn van groot belang voor o.a. de semicon, de medische en analytische sector maar ook voor de Formule 1 en de ruimtevaart. Wil je werken met hypermoderne machines voor diverse opdrachtgevers binnen een enthousiast team van collega’s? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Als CNC slijper ben je verantwoordelijk voor het bewerken van producten aan de hand van tekeningen en werkinstructies. Je bepaald zelf de bewerkingsvolgorde, spant het product op, bent zelf verantwoordelijk voor het kiezen van de juiste slijpsteen en het instellen van de machine. Je controleert de door jou gemaakte producten met de juiste meetmiddelen. Afwijkingen constateer je in 1 oog opslag en je komt te werken met moderne slijpmachines. Als CNC slijper ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geproduceerde producten en vind je het leuk om mee te denken bij het verbeteren van de processen.

Wat verwachten we van jou?

Om de functie goed te kunnen vervullen verwachten wij het volgende van jou; Je beschikt over ervaring als conventioneel slijper of CNC slijper. Uiteraard heb je affiniteit met techniek en metaal. Daarnaast beschik je over technisch inzicht, kun je tekening lezen en heb je bij voorkeur ervaring met het werken met hoogwaardige producten. Je bent een gedreven teamspeler en bent communicatief vaardig. Nauwkeurigheid is jou op het lijf geschreven en je vindt het een uitdaging om bij ieder product wat je maakt te voldoen aan de hoogwaardige kwaliteit.

Je bent bereid om in een ploegendienst ( 2-ploeg) of in dagdienst te werken.

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast goede arbeidsvoorwaarden vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Wij bieden een werkomgeving waarbij er veel betrokkenheid is, je kunt samenwerken en waarbij de werk-privé balans goed is.
Wij bieden jou naast een goed salaris conform cao Metalektro ook;

  • 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen in dagdienst
  • In het 2-ploegenrooster zijn je ATV dagen verwerkt waardoor je om de vrijdag vrij bent
  • Ploegentoeslag van 15 %
  • Winstdelingsregeling
  • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden
  • Fietsplan

Je kunt direct solliciteren via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen van ons bericht. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Gorazd Borosak ( Teamleider) via 0543-541026. Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Marjolein Geerdink ( HR manager) via 0543-227901.

Deel deze vacature!

Wil jij bij ons komen werken?

Solliciteren kan gemakkelijk via het online sollicitatieformulier of door te mailen naar Fenny Assink via werkenbijbihca@hittech.com. Wil je meer informatie over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Fenny Assink via 0543 551207. Mailen mag natuurlijk ook: werkenbijbihca@hittech.com.

Fenny Assink HR medewerker Hittech Bihca
Back To Top